Otroški vozički

Prikaz rezultata

Prikaz rezultata

Eden izmed najpomembnejših nakupov, ki jih boste opravili za novorojenčka je otroški voziček.

Otroški voziček boste uporabljali med dnevnimi sprehodi z malčkom, tako v zaprtih prostorih kot zunaj, za izlete v nakupovalni center ali zabaviščni park in celo med potovanjem.

Izbira pravega otroškega vozička pa je lahko zastrašujoča in zahtevna naloga. Imate veliko različnih modelov, vrst, lastnosti med katerimi lahko izbirate. A hkrati morate biti pozorni na manjše pomembne podrobnosti, ki lahko bistveno spremenijo izbiro.

Predstavili vam bomo glavne tipe otroških vozičkov, za kaj je vsak posebej primeren ter kakšne funkcije je treba iskati in kaj upoštevati, ko začnete z nakupovanjem novega otroškega vozička.

Vprašanja, ki si jih zastavite, preden izberete otroški voziček:

Kje boste najpogosteje uporabljali otroški voziček?

Vprašajte se, kje boste otroški voziček najpogosteje uporabljali.

Ali nameravate otroka vsak dan vzeti s seboj po opravkih? Imate v bližini makadam ali travnato površino, kjer se boste sprehajali?  To bo določilo, kakšen otroški voziček je najprimernejši, pa tudi kakšna velikost in postavitev vam bo najbolj ustrezala. Če boste morali otroški voziček pogosto voziti z avtomobilom do cilja, morate iskati takšnega, ki ga boste enostavno spravili v prtljažnik in ki ga boste enostavno zložili/razstavili.

Kje živite?

Ali živite v prometnem mestu v središču mesta z gladkimi pločniki ali na podeželju z bolj grobim terenom? Ali se vaše mesto spopada s slabim vremenom, na primer z veliko dežja, snega ali vročimi in vlažnimi temperaturami? To lahko vpliva tudi na velikost in vrsto otroškega vozička: če na primer živite v majhnem stanovanju ali domu, boste morda želeli lahek otroški voziček, ki se lahko zloži, je resnično kompakten, da ne zavzame preveč prostora.

Koliko je vaš otrok star in ali jih planirate imeti več?

Boste imeli več otrok ali samo enega? Imate že več otrok? In kakšna bo razlike med njima v letih? Ne glede na starost, pa se lahko vaš otrok rodi večji / težji. Vsi vozički imajo v specifikacijah napisano priporočilo za najboljšo starost, pa tudi največjo dovoljeno težo za uporabo. Zato je pomembno, da zagotovite, da bo otroški voziček, ki ga izberete, ustrezal otrokovim parametrom za čas, ki ga nameravate uporabljati.

Kdo ga bo uporabljal in kako pogosto?

Ali bo voziček najpogosteje uporabljal samo eden od staršev ali oba? Ali različne osebe? To je pokazatelj, da morate pri nakupu otroškega vozička gledati tudi na stvari kot je nastavljivo krmilo, če ga bo uporabljal nekdo, ki je zelo visok in nekdo, ki je zelo majhen, pa tudi teža vozička in kako enostavno se otroški voziček zloži/razstavi. Če ga boste večkrat na dan dajali iz prtljažnika in ven, bo nujno najti takšnega, ki se v kliku ali dveh zlahka zloži.

Najbolj pomembno pri izbiri vozička je varnost otroka!

Nakup otroškega vozička je eden iz najpomembnejših nakupov. Tudi če ga preizkusimo v trgovini, težko vemo kako se bo dejansko obnesel skozi uporabo. Pri otroških vozičkih znamke Kikka boo imamo v mislih vas in vašega otroka.

Ni niti enega samega otroškega vozička, ki bi bil najboljši za vse. Najboljši otroški voziček je tisti s funkcijami, ki ustrezajo vašemu otroku in življenjskemu slogu po ceni, ki ustreza vašemu proračunu. Ni vam potrebno zapraviti celo bogastvo, da dobite dober in varen otroški voziček, če se odločite za znamko Kikka boo.

VOZIČKI 3V1

Otroški vozički 3v1 so sestavljeni iz podvozja, košare, športnega dela in otroškega avtosedeža.

Otroški vozički 3v1 KikkaBoo so kot zabavna uganka za starše in otroke. Otroški voziček je mogoče preoblikovati in uporabljati kot voziček ali avtosedež. Preprosto zložljivi in prenosljivi.

Otroški vozički 3v1 Kikka boo so elegantno kombinirani vozički za sodobne mame in očete, ki želijo svojim dojenčkom zagotoviti varno in udobno vožnjo. Preprosto izberite model in svojo najljubšo barvo in naj bo otroški voziček 3v1 Kikka boo vaš zaupanja vreden potovalni partner.

OTROŠKI VOZIČEK MARELA

Ko vaš otrok že samostojno sedi, lahko začnete uživati v pustolovščinah in je odlična izbira otroški voziček marela Kikka boo. Vse vpliva na to za kakšen otroški voziček se boste odločili. Ali potujete z avtom ali se vozite z množičnim prevozom? Ali potrebujete otroški voziček za mestno vožnjo ali bolj gozdni teren ter makedam?

Otroški vozički marela Kikka boo so lahki in se kompaktno zložijo in jih je enostavno prevažati. So idealni za potovanja z otrokom.

Prednosti otroških vozičkov marela so, da so lahki, priročni in enostavni za zlaganje. Vsi imajo tudi 5-točkovni varnostni pas, ki zagotavlja dodatno varnost vašega otroka. Otroški vozički marela Kikka boo imajo velike nadstreške, velik prostor za shranjevanje, nastavljivi sedež, ki se čisto poleže…

Otroški voziček marela Kikka boo je primeren tudi za dojenčke, ki še niso dopolnili 6 mesecev, ker se čisto poležejo in omogočajo varno in prijetno vožnjo.

Odlični so za vsakodnevno uporabo na značilnih terenih na prostem, kot so mesta in urbana območja, pa tudi za hojo v zaprtih prostorih.

Otroki voziček marela Kikka boo je pametna dolgoročna naložba !

OTROŠKI VOZIČKI ZA DVOJČKE

Idealna rešitev, če imate dvojčka ali otročka z majhno starostno razliko je voziček za dvojčke.

Na voljo so v različnih slogih, ki ustrezajo različnim potrebam.

Otroški vozički za dvojčke so v bistvu zasnovani kot dva otroška vozička, pritrjena na boku, tako da lahko dva otroka sedita skupaj, imata enak pogled in enostavno komunicirata med seboj. Z lahkoto se lahko prilagodijo in imajo za vsak sedež posebej možnost reguliranja naslona, kar je super, če je en otrok pripravljen na dremež, medtem ko drugi želi sedeti in gledati, kako svet hiti mimo. Če imate dvojčka ali dva otroka, ki sta si zelo blizu, je otroški voziček za dvojčke popolna izbira. Upoštevajte pa, da so širši od običajnih vozičkov, kar pomeni, da boste morda imeli težave pri krmarjenju pri ozkih prehodih.