Za boljše delovanje spletne trgovine malibambin.si in kakovostno uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Seznam piškotkov je spodaj.

PiškotekOpisTrajanjeTip
PHPSESSID Ta piškotek je osnova dinamičnih spletnih strani. S pomočjo le-tega razlikujemo različne uporabnike med seboj in nadziramo splošno sejo. Primer uporabe je, da registriranega in prijavljenega uporabnika ne odjavimo, ko zapusti spletno trgovino, ampak le takrat, ko se uporabnik odjavi sam oziroma čez določen čas. trajanje seje ključen
PrestaShop-3edcbe31adeb0039d9554dffb638c4d7

Naključno generiran t. i. "Cookie key" ali ključ piškotka v okviru spletne trgovine, ki je grajena na sistemu za upravljanje z vsebinami PrestaShop. 

1 leto ključen
_ga

Ta piškotek namesti Google Analytics. Piškotek se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah, kampanjah in spremljanje uporabe spletnega mesta za analitično poročilo spletnega mesta. Piškotki anonimno shranjujejo podatke in dodelijo naključno ustvarjeno številko za prepoznavanje edinstvenih obiskovalcev.

2 leti analitičen
_gid

Ta piškotek namesti Google Analytics. Piškotek se uporablja za shranjevanje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, in pomaga pri ustvarjanju analitičnega poročila o tem, kako deluje spletno mesto. Zbrani podatki, vključno s številom obiskovalcev, virom, od kod prihajajo, in strani so anonimno shranjeni.

1 dan analitičen
_gat

Te piškotke namesti Google Universal Analytics, da omeji število zahtev za omejitev zbiranja podatkov na spletnih mestih z velikim prometom.

1 minuta

funkcionalen