Previjalne torbe

Prikaz vseh 2 rezultatov

Prikaz vseh 2 rezultatov

Previjalne torbe

 

Izbira previjalne torbe ni enostavna. To je nekoliko podobno kot nakupovanje denarnice, ki, kot vsi vemo, lahko traja večno. Preden se končno odločite, morate razmisliti o vsaki majhni funkciji.

Ko iščete previjalno torbo, ki je za vas najbolj primerna, si vzemite čas, da razmislite o svoji izbiri, da zagotovo najdete previjalno torbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Na trgu je ogromno različnih previjalnih torb. Upoštevati morate veliko stvari, vključno s tem, kdo bo previjalno torbo uporabljal, koliko jo boste nosili in koliko otrok imate.

Kako izbrati previjalno torbo?

 

 

Če je to vaš prvi otrok, verjetno pri izbiri previjalne torbe niste upoštevali nekaterih stvari. Obstajajo pa lahko tudi drugi dejavniki, ki se jih že dobro zavedate in pri katerih ne želite sklepati kompromisov. Če boste vedeli, kaj želite pri previjalni torbi, bo vaša odločitev veliko lažja.

Tukaj je nekaj stvari, ki smo bi jih izpostavili:

CENA

Nekatere previjalne torbe so zelo drage. Vendar ne pozabite – drago ne pomeni vedno najboljše. Konec koncev je to le previjalna torba. Po drugi strani pa ne bi kupil najcenejše torbe, ki jo najdete, razen če ste vanjo popolnoma zaljubljeni, ker morda ne bo zdržala toliko časa, kot jo potrebujete. Razmislite o nakupu previjalne torbe na srednjem rangu, ki ima kakovost in cenovno dostopnost, oboje pa najdete pri naših previjalnih torbah Kikkaboo.

MATERIAL

Ali želite nekaj mehkega ali previjalno torbo, ki je nekoliko bolj trpežna? Iščete previjalno torbo, ki bo enostavno očistiti? Potem se boste morda želeli izogniti nekaterim vrstam materiala, ki jih je težje očistiti.

Razporeditev

Različni predali, veliki in majhni, so ena najpomembnejših lastnosti previjalne torbe. Potrebujete majhne predale za stvari, kot so dude, igrače in grizala, ki se bodo izgubili v velikih predelih torbe. In potem so tu še predali za stekleničke, termo predali (ki ohranjajo toploto), predal za umazana oblačila… Predali vam pomagajo ostati organizirani.

Enostavno za nošenje

V idealnem primeru bo vaša previjalna torba opremljena s takšnimi trakovi, ki vam bodo olajšali prenašanje – pa naj gre za naramnice ali pas za čez ramo. Če vam nošenje ne ustreza poiščite previjalno torbo, ki vsebuje trakove za pritrditev na voziček.

Kaj spakirati v previjalno torbo za v porodnišnico?

 

 

Pakiranje torbe za v porodnišnico je zabavno. Ne obremenjujte se s tem, kaj morate spakirati. Bolnišnica vam bo zagotovila nekaj stvari, ki jih potrebujete (mrežaste spodnjice,vložki..) In partnerja lahko kadar koli prosite, da vam prinese stvari, ki jih potrebujete ali ste jih pozabili.

Vendar, da bo pakiranje bolj zabavno smo vam pripravili seznam, ki vam bo pomagal pri tem opravilu:

-mapa z vsemi vašimi dokumenti – to lahko vključuje osebni dokument, zdravstveno kartico, bolniške obrazce, vaš porodni načrt (če ga imate) itd…

 -copati in/ali nogavice – za hojo po hodnikih pred porodom in po njem

 -ohlapna in lahka oblačila/pižama

  -oblačila za odhod domov (udobna,lahkotna)

   -toaletni izdelki – krtača za lase, zobna ščetka, zobna pasta, dezodorant, šampon, balzam za   ustnice..

    -polnilec za mobilni telefon

    -2 nedrčka za dojenje – ne glede na to, ali nameravate dojiti ali ne, boste cenili dodatno podporo in zaščito pred puščanjem.

-blazinice za dojenje

-krema za bradavice

Sabo vzemite tudi kakšne prigrizke,knjigo…

Kaj morate spakirati v previjalno torbo za vsakodnevne izlete?

 

 

-Plenice

 

 

Prva stvar bodo seveda plenice. Toda koliko plenic? Dobro pravilo je, da jih imate dovolj za 1-2 dni, kar bo pokrilo nekaj ur izletov/sprehodov. Glede na starost dojenčka boste v povprečju menjavali otroško plenico približno vsaki dve uri, zato je dobro, da jih imate okoli 10-12.

-Robčki, kar zadeva robčkov, se držite enega polnega paketa.

-Previjalna podloga (je priložena pri večina previjalnih torbah)

-Rezervna oblačila,ta so vedno nujna za vašo previjalno torbo. Če se dojenček pobruha ali pokaka jih boste potrebovali.

-Adaptirano mleko in flaška

-blazinice za dojenje

-keksi za boljšo laktacijo

-pijača

Voda pri roki je obvezna že pri starosti približno 6 mesecev. Najljubšo flaško/skodelico vašega malčka imejte vedno spakirano in pripravljeno. To imejte pri roki v enem od sprednjih žepov torbe za hiter dostop. Ne pozabi tudi nase, mama! V svoji najljubši flaški imejte vodo pri roki.

Čas obroka

 

 

To se bo nekoliko razlikovalo glede na starost vašega otroka in glede na to če sami pripravljate otroško hrano. Na trgu je zdaj veliko priročnih pripomočkov, ki vam lahko pomagajo pri hranjenju na poti.

-Prigrizki, otroci so vedno lačni. . .

Kaj je ostalo?! Na tej točki je treba v torbo dodati le še nekaj stvari. Za dojenčka imejte v svoji torbi najljubšo igračo ali dve, dudo (če jo uporabljate), grizalo in odejo za previjanje/tanjšanje (te so večnamenske in uporabne za odlaganje otroka ali uporabo kot prevleko za voziček!). Odvisno od letnega časa in vremena je dobro imeti različice za zaščito pred soncem in razpršilcem za komarje.

-Osebni predmeti (ključe, denarnico in druge osebne predmete)