Več o plastiki tritan ali varni plastiki

Veliko se govori o škodi plastike, a nekako gre mimo naših ušes, ne da bi zares razumeli resnost in grožnjo, ki nam grozi.

Nekatere sestavine v izdelkih za vsakdanjo uporabo, kot je bisfenol A (BPA), se je izkazalo za povezane s številnimi zdravstvenimi težavami, vključno z rakom, vedenjskimi motnjami in boleznimi reproduktivnega sistema. Tritan je inovativen material, ki sega v leto 2008. Odlikuje ga trdnost, lahkotnost in prosojnost podobno klasični plastiki, vendar ne vsebuje BPA, ki je povezan s hormonskimi poškodbami.

Eastman’s Tritan ima dodatne lastnosti – ne le da ne vsebuje BPA, ampak tudi ne vsebuje BPS (bisfenol S) ali drugih bisfenolov. Tritan so testirali štirje laboratoriji tretjih oseb, kot je navedel proizvajalec, in se je izkazalo, da nima estrogenske in androgene aktivnosti (razen EA). Združite to z odpornostjo proti lomljenju in dejstvom, da ne oddaja vonjav in škodljivih snovi ter imate močno in varno plastiko, ki je dovolj varna, da ji lahko zaupate in jo uporabljate za svojo družino.

Po novih varnostnih trendih KikkaBoo smo izdelali izdelek za vašega otroka, ki ustreza vsem standardom, z uporabo Eastman’s Tritan plasti plastike.

Izbirate lahko med dvema modeloma skodelic – za fantka ali punčko – Tritan skodelica s slamico s prostornino 300 ml., Primerna po 12+ mesecih.

Ker vse, kar počnemo, delamo za otroka z ljubeznijo!